Managementboek Magazine
mei 2022

Uitgebreid artikel in Managementboek Magazine (zowel tijdschrift als online). Door Ander Opmeer. Klik hier voor de pdf of ga naar Managementboek.nl

NRC
28 januari 2022

Interview met Jan Jaap Verolme en Wilmar Schaufeli over burn-out. Door Anne Corré. Voor het hele artikel klik hier.

AD
3 maart 2022

Interview met Jan Jaap Verolme en Wilmar Schaufeli over vijf belangrijke feiten rond stress. Door Sanne Wolters. Klik hier voor het artikel.

Telegraaf
22 januari 2022

Interview met Jan Jaap Verolme en Wilmar Schaufeli over burn-out. Door Marlou Visser. Klik hier voor het artikel.

Podcast De Werkprofessor (BNR)
4 april 2022

Jan Jaap te gast bij Wendy van Ierschot voor haar populaire podcast ‘De Werkprofessor’.  Klik hier voor het interview (29 minuten).

Eva Jinek 
website 18 juli 2022

Op de website van Eva Jinek een interview met mij en anderen over vakantiestress. Klik hier voor het artikel (pdf) of ga naar de website van Eva Jinek.

Psychologie Magazine
4 april 2022

In Psychologie Magazine (april) als ‘boek van de maand’. Klik hier voor het artikel.

Nederlands Dagblad
26 februari 2022

Boekbespreking: Handboek Stress te Lijf door Annemarie Eversdijk: “Mooi vormgegeven en leest makkelijk weg. Prettig praktische insteek.” Klik hier voor het hele artikel.

NU.nl
16 februari 2022

Interview met o.a. Jan Jaap Verolme. Door Robin van Wechem. Klik hier voor het hele artikel op Nu.nl of hier voor de pdf.

Vakblad Arbo
mei 2022

Interview met o.a. Jan Jaap Verolme in het Arbo tijdschrift van Nederland (oplage 20.000). Door Ton Bennink. Klik hier voor de pdf.

BNR Radio
9 februari 2022

Jan Jaap te gast bij Donatello Piras en Roos Abelman om te spreken over stress en burn-out.  Klik hier voor het interview (12 minuten).

Vakblad Arbo
mei 2022

Boekbespreking Stress te Lijf in het Arbo tijdschrift van Nederland. Klik hier voor de pdf.

Nederlands Dagblad
28 januari 2022

Boekbespreking: de Burn-out Bubbel door Annemarie Eversdijk Klik hier voor het hele artikel.

Managementboek.nl
31 januari 2022

Preview over Stress te Lijf inclusief aanleiding voor het schrijven ervan. Klik hier voor het hele artikel op managementboek.nl of hier voor de pdf.

Nationale Nederlanden
3 maart 2022

Interview met Nationale Nederlanden over stress en burn-out. Klik hier voor het hele artikel online, of download de pdf.

Tijdschrift Bedrijfsgeneeskunde
editie maart 2022

Recensie Burn-out Bubbel in het tijdschrift Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Door Rob Hoedeman. Download de pdf hier.

De Psycholoog
tijdschrift (maart 2022)

Recensie Burn-out Bubbel in het maandblad van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), oplage: 13.000. Download de pdf hier.

De Artsenkrant (België)
26 mei 2022

‘Heldere, inzichtelijke en bruikbare analyse van een psychosociaal fenomeen’, zo schrijft de grootste krant voor Artsen in België.  Klik hier voor de pdf van deze recensie.

DOQ.nl
9 februari 2022

Interview met DOQ.nl, een online nieuwsplatform voor artsen en andere zorgprofessionals (16.000 leden). Klik hier voor het artikel op DOQ.nl (alleen voor leden) of hier voor de pdf van het artikel.

Managementboek.nl
18 maart 2022

‘Verplichte kost’ zo noemt recensent Freija van Duijne de Burn-out Bubbel.  Klik hier voor het hele artikel op managementboek.nl of hier voor de pdf.

Coachlink Magazine
mei 2022

Column door Nienke van Oeveren over Jan Jaap Verolme.  Klik hier voor alleen het artikel of hier voor het gehele magazine (column pagina 19).

Medisch Contact
maart 2022

Medisch Contact is een uitgave van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. Recensie over de Burn-out Bubbel.  Klik hier voor het artikel.

Vakantiestress NU.nl
23 juni 2022

Interview met Jan Jaap over vakantiestress. “Met de vakantie in aantocht slaat bij velen de werkstress toe. Er moet nog van alles worden afgemaakt, overgedragen en vooruit gepland. Met deze tips hou je het hoofd koel.”

Door Robin van Wechem.  Klik hier voor het artikel.